CIC Solutions Forums
Certified Independent Consultant Solutions Forums for
LexisNexis® Practice Management Products
Time Matters - PCLaw - Billing Matters - Browser Edition - HotDocs

Search

  • TM11.1 / Acrobat Standard X

    Just uninstalled Acrobat 8 and installed Acrobat X. I did Workstation setup, but I have no TM Save icon in Adobe Acrobat. I see a plug-in in the Acrobat folder called TMPlugin.api. Linda
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Tue, Aug 28 2012
  • Re: Windows 8 and TM 11.1

    FYI. It seems to work fine. Not time for production, of course, but good to know.
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Tue, Aug 28 2012
  • Re: Windows 8 and TM 11.1

    Sure. A reasonable official position. I just thought someone else might be testing. Thanks. Linda
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Mon, Aug 20 2012
  • Windows 8 and TM 11.1

    I'm about to start testing WIndows 8 enterprise version on one workstation. Tm is of course one of the critical applications. Does anyone know anything about compatibility between Win8 and TM11.1? Linda
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Sat, Aug 18 2012
  • Re: TM 11.1 and Blackberry Desktop Software

    Thanks, Michael. You are spot on that IE integration is somehow involved. However, in neither case was I able to eliminate the problem by resetting the IE link in setup. What I did was uninstall Time Matters, then custom install, omitting IE. Two interesting facts: . This never happened with TM11. It happened only after upgrade to TM11.1 SP1. . The
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Wed, Aug 1 2012
  • TM 11.1 and Blackberry Desktop Software

    These two don't play well together. I have two systems where whenever Blackberry Desktop Software is started, a message comes up "Configuring Time Matters 11." Then it goes searching for good old infoent.msi, which it fails to find because it is not on the computer. This started with TM 11.1 (or maybe TM 11.1 SP1. Once computer is XPSP3;
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Fri, Jul 27 2012
  • Re: Time Matters Outlook connection not working

    Thanks, Kathy. I had done it that way. No good. For the heck of it, I logged into the workstation as a different user. This problem does not occur. So I have to assume the problem is in the original user's profile. I'm not sure what that can be. The quick solution is a new profile, but then I won't know what the original problem was. Linda
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Sun, May 27 2012
  • Re: Time Matters Outlook connection not working

    Pat, thank you for your reply. Did the workstation settings routine you prescribed. No change. I know the add-in sometimes gets disabled, but that is definitely not the case here. Could it be some sort of permissions thing?
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Sat, May 26 2012
  • Re: Time Matters Outlook connection not working

    I am having this problem also. Outlook 2007 SP3, TM 11.0 SP1. So far this seems to be happening to one user out of 15. I'm not sure when it started. Not using Exchange. TM Connect was unable to create a connection between Time Matters and Outlook.
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Fri, May 25 2012
  • Re: Palm Pre & TM10

    Just FYI, I currently use CompanionLink to sync from Outlook to my DroidX. This is a bit of a nuisance. First sync from TM to Outlook, then Outlook to Droid, but it does the job. My calendar and contacts are on the Droid and this is very nice indeed.
    Posted to Time Matters (Forum) by Linda C Jones on Thu, Jan 13 2011
Page 1 of 4 (38 items) 1 2 3 4 Next > | More Search Options