Gebruik deze knop om te wisselen tussen donkere en lichte modus.

Boost jouw PR inspanningen

Boost jouw PR-inspanningen met Nexis® Media Intelligence Research & Analytics

Als er één ding is waar elke PR- of communicatieprofessional meer van zou kunnen gebruiken, dan is het tijd. Tussen het doen van onderzoek, het maken van content, het coördineren van interviews en het volgen van berichtgeving in de media, is het begrijpelijk dat velen van ons vaak het gevoel hebben dat de dag gewoon niet lang genoeg is om alles gedaan te krijgen.

Daarom is het goed om te weten dat LexisNexis een team heeft dat enkele van deze taken kan overnemen. Het Nexis® Media Intelligence Research & Analytics-team bestaat uit diverse media-analyseprofessionals die zich toeleggen op het ondersteunen en versterken van de inspanningen van jouw team door enkele van de meest voorkomende en belangrijke taken voor je uit te voeren.

1. Inzicht in een specifieke branche

Informatie verzamelen over de branche van een nieuwe klant kan veel tijd kosten. Het Nexis® Media Intelligence Research & Analytics-team kan jou een voorsprong geven in dit proces door op maat gemaakte media-analyserapporten te maken. Van sentiment- en berichtenanalyse tot een overzicht van de belangrijkste partijen in een branche.

2. Doorlopend of ad hoc

Of je nu werkt aan een op evenementen gebaseerde campagne of ‘gewoon’ kijkt naar de huidige positie van jouw organisatie in de markt, ons team van deskundige onderzoekers kan helpen met een uitgebreide op-maat analyse. Een succesvolle communicatiestrategie heeft doorlopende elementen, maar ook tijd-specifieke onderdelen. Kijken naar successen en kansen van beide is van cruciaal belang voor groei en vooruitgang.

3. Nieuwsbrieven en rapporten

Het monitoren van de berichtgeving op (sociale) media over jouw merk is een belangrijk aspect van het werk van een PR-professional. Helaas maakt het huidige enorme aanbod aan digitale mediakanalen en sociale-mediaservices dit tot een flinke taak. Ons team neemt dit werk uit handen. Niet alleen kunnen zij de informatie voor je verzamelen en in een overzichtelijk rapport gieten, ze denken mee om naast de cijfers ook het verhaal achter de berichtgeving beter te begrijpen.

Ook kun je ervoor kiezen om de berichtgeving in de media op te splitsen en de belangrijkste resultaten en inzichten te verpakken in een nieuwsbrief die kan worden gestuurd aan jouw belangrijkste stakeholders of klanten. Deze samengestelde nieuwsbrieven zijn ontworpen volgens jouw specificaties.

Meer weten? Waarom maak je geen vrijblijvende afspraak via het formulier? We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

E-mail: support@lexisnexis.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456