Gebruik deze knop om te wisselen tussen donkere en lichte modus.

Wanneer schakel je experts in?

Er is niets belangrijker voor een succesvolle communicatiestrategie dan voortdurende media monitoring. Hoe kan je de effectiviteit van jouw belangrijkste communicatie boodschappen nauwkeurig meten of concurrentieonderzoek uitvoeren?

Hoewel geautomatiseerde oplossingen ideaal zijn voor dagelijkse media monitoring, heeft jouw verslaggeving soms behoefte aan een menselijke touch. Daarom is er het team van Nexis® Media Intelligence Research and Analytics-team om door de ruis te kijken, cruciale inzichten te identificeren en bovenop de prestaties van jouw merk te blijven. Wanneer je dit team kunt inschakelen en waarvoor vertellen we je in deze blog.

Wanneer jouw merk een "moment" heeft

Voor cruciale gebeurtenissen zoals een productlancering, strategische aankondiging of een onverwachte crisis is het essentieel om elke vermelding van jouw merk in print en sociale media vast te leggen en te begrijpen hoe ze jouw strategie helpen (of schaden).

Wanneer geautomatiseerde monitoring niet genoeg is, is het tijd om een beroep te doen op onze ervaren experts voor een aangepaste, diepgaande analyse. Gewapend met de meest uitgebreide wereldwijde dataset op de markt zal het Nexis Media Intelligence Research and Analytics-team zich verdiepen in jouw mediadekking om te bepalen hoe jouw merk wordt afgebeeld. Hierbij worden metingen vastgelegd zoals de belangrijkste dekkingsaandrijvers, kernboodschappen en meest vocale influencers, evenals de kwalitatieve inzichten achter deze resultaten. Bovendien kan je erop vertrouwen dat we dekking van over de hele wereld zult vastleggen; ons team kan artikelen analyseren en samenvatten in meer dan 90 verschillende talen.

Wanneer je een nieuw perspectief nodig hebt

Ziet je niet de gewenste resultaten van jouw PR-inspanningen, of maak je je zorgen over de algehele gezondheid van het merk? Het is misschien tijd voor een check door een onbevooroordeelde derde partij.

Leg een volledig beeld van de algehele prestaties, sterke en zwakke punten van jouw merk vast met een Brand Health Report van Nexis Media Intelligence Research & Analytics. Door het volume, bereik en gecommuniceerde kernboodschappen te onderzoeken, kan ons team identificeren welke gebeurtenissen pieken of dips in de mediadekking veroorzaakten en waarom jouw merk werd geprezen of juist werd bekritiseerd.

Wanneer je zelf geen tijd kan vrijmaken

Als je te maken hebt met strikte deadlines (zoals het indienen van jaarverslagen of het finaliseren van een pitchdeck voor een potentiële klant) of merkt dat er onverwacht een teamlid tekort komt, kan het Nexis Media Intelligence Research & Analytics-team bijspringen, zodat jouw reguliere media monitoring niet op de achtergrond raakt. Of je nou snelle overzichten nodig hebt, diepgaande rapporten met grondige analyse of samengestelde nieuwsbrieven die de belangrijkste verhalen over jouw organisatie samenvatten, onze experts zullen ongeëvenaarde brondata en jarenlange ervaring benutten om de inzichten te leveren die je nodig hebt en op dat moment wanneer jij ze nodig hebt.

Meer weten? Maak een afspraak via het formulier.

Neem contact met ons op

E-mail: support@lexisnexis.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456