Gebruik deze knop om te wisselen tussen donkere en lichte modus.

Nexis Hub: al jouw onderzoek op een plek

Grondig, efficiënt onderzoek is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Steeds meer organisaties en werknemers gebruiken (big) data om cruciale zakelijke beslissingen te nemen en bijna elk aspect van hun werk te optimaliseren. Ondertussen blijven desinformatie en 'nepnieuws' zaken die in de gaten moeten worden gehouden.

Het is dan ook logisch dat professionals over de hele wereld investeren in het vinden van oplossingen die hun onderzoeksworkflow kunnen stroomlijnen. Gelukkig is er een nieuwe tool om dit proces eenvoudiger dan ooit te maken.

Maak kennis met Nexis® Hub: een nieuwe manier om onderzoeksresultaten te verzamelen, organiseren en rapporteren. Met deze intuïtieve oplossing kunnen professionals uit alle sectoren eenvoudig fragmenten van Nexis® en het hele internet verzamelen (samen met waardevolle URL's en metadata) via een eenvoudige browserextensie - en vervolgens hun onderzoek openen, organiseren en samenvatten in Microsoft Word. Of u nu concurrenten analyseert, kansen voor groei identificeert, bronnen dubbel controleert of due diligence uitvoert,

Nexis® Hub stroomlijnt het proces van het verzamelen, evalueren en delen van gegevens.
Hier zijn drie manieren waarop Nexis® Hub jouw onderzoeksworkflow kan transformeren.

1. Bespaar tijd en blijf gefocust

Het is geen geheim dat goed onderzoek een tijdrovende klus kan zijn. Maar met Nexis® Hub hoef je jouw onderzoeksproces niet te starten en te stoppen terwijl je jouw bevindingen verzamelt. Pak gewoon informatie van Nexis® en van het hele web via onze eenvoudige browserextensie, en sla deze op in Microsoft Word. Gebruikers kunnen zo een aanzienlijk percentage van de tijd besparen die nodig is om de taken van het handmatig verzamelen, verzamelen en delen van informatie uit te voeren.

Gebruikers geven aan dat Nexis® Hub hen 50% van de tijd kan besparen die ze aan onderzoek besteden, waardoor ze elke week uren vrijmaken om te besteden aan andere belangrijke taken.

2. Slimmer kopiëren/plakken

Je hoeft nooit meer in paniek te raken als je je realiseert dat je de bron van een artikel of quote niet hebt mee gekopieerd. Wanneer je een fragment van Nexis® of van elders op het web opslaat, worden jouw geselecteerde gegevens automatisch opgeslagen met bijbehorende links en belangrijke metadata, zodat je altijd precies weet waar jouw informatie vandaan komt.

3. Geef jouw bestaande Nexis-producten een boost

Je hoeft geen bestaand abonnement bij Nexis® te hebben om Nexis® Hub te gebruiken, maar als je al een abonnee bent, werkt deze tool naadloos samen met andere LexisNexis-producten (waaronder Nexis Newsdesk® en Nexis® Diligence). En zelfs als je vanuit meerdere onderzoeksbronnen op internet werkt, kun je er zeker van zijn dat alle informatie die je verzamelt, wordt opgeslagen in een centrale en veilige plek met een consistente opmaak voor gemakkelijke beoordeling.

Wil je Nexis Hub eens uitproberen? Vil het formulier in en wij nemen contact met je op.

Tags:

Neem contact met ons op

E-mail: support@lexisnexis.eu
Telefoonnummer: +31 (0) 20 485 3456